Si të merrni licencën e peshkimit në internet

Aplikimi për një licencë peshkimi në Spanjë nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë, me udhëzuesit tanë hap pas hapi për ta marrë atë për herë të parë ose për rinovimin e saj, nuk do të keni frikë ta kryeni procesin online ose personalisht. Klikoni mbi flamurin e rajonit ku dëshironi të peshkoni dhe do ta dini si të merrni lejen e peshkimit

Si të merrni licencë peshkimi në internet

Zgjidhni komunitetin autonom për të cilin dëshironi të merrni licencën tuaj të peshkimit.

Llojet e lejeve të peshkimit në Spanjë

Në Spanjë ka kryesisht 3 lloje të lejeve të peshkimit: Fluvial, Detar dhe Nëndetës.

Brenda Fluvial mund të gjejmë thirrjet autonome, të cilat janë ato që ka çdo komunitet autonom.

Ajo ndërautonome është një lloj leje peshkimi me të cilën mund të peshkoni deri në 8 komunitete të ndryshme autonome.

Rinovoni licencën e peshkimit në internet Si të merrni licencën e peshkimit në internet
Si të merrni një licencë peshkimi në internet

Regjistrimet e fundit Blog Peshkimi

Cilat komunitete hyjnë në licencën e peshkimit ndër-autonome në Spanjë

Disa rajone të Spanjës kanë një licencë peshkimi ndër-autonome, domethënë, me të njëjtën licencë peshkimi mund të shkoni për peshkim në disa rajone. Komunitetet që aktualisht bëjnë pjesë janë: Aragon, Asturias, Castilla y León, Comunidad Valenciana, Extremadura, Galicia, Madrid y Murcia.